Bölümümüz, Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı tarafından “Eğitim Politikası Bilimi Kimliği, Konusu ve Yöntemi” konulu konferans düzenlendi.
22 Haziran 2023 | 13:43

Fakültemiz F Blok Konferans Salonu’nda düzenlenen, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin Ünsal ve Prof. Dr. Serkan Koşar, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Temel Çalık, Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ferudun Sezgin, eğitimci-yazar Dr. Niyazi Altunya, fakülte öğretim elemanlarının katıldığı konferansta konuşmacı olarak Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Ural yer aldı.

Haberin detayları için tıklayınız.

-1 -1